Фейсбук Грозна разправия между цигани и контрольор във влак на БДЖ

...
Фейсбук Грозна разправия между цигани и контрольор във влак на БДЖ
Коментари Харесай

Грозна разправия във влак: Цигани заплашиха с бой и секс кондуктора

 Facebook Грозна препирня между цигани и инспектор във трен на БДЖ беше снимана от пасажери и публикувана във Facebook. На фрагментите се вижда по какъв начин нападателен ром сипе гнусни обиди по транспортния чиновник. Видеото е снимано по линията София-Пловдив. Разправията е поради това, че двойката роми – мъж и жена, за следващ път не са си купили билети на касата. От думите на кондуктора излиза наяве, че те са постоянни пасажери и всякога " не помнят “ да си купят билета на гарата.  

Думите на циганина към служителя са извънредно грозни и съдържат и опасност за полово принуждение. В един миг нападателният ром вади банкноти и замахва с тях против лицето на кондуктора, с цел да показва, че има пари. Друга кондукторка се пробва да успокои обстановката, като издава на място билети на двамата гратисчии.

Нападнатият мъж пък предизвестява, че ще извика полиция и ситуацията ще стане по-лошо. " Ей, внимавай с кой си имаш работа! Боклук! “, вика заплашително ромът. Накрая излиза наяве, че двойката пътува до село Хаджиево. Цената на билета, за който става целият скандал, е 2 лв..

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР